Vart är mitt paket?

• När ditt paket har lämnat vårt lager och kan spåras kan du klicka på länken i leveransbekräftelsen för att se statusen för din beställning och var den befinner sig just nu/var den senast skannades.

Det kan ta upp till 48 timmar innan länken uppdateras efter att ditt paket skickats från vårt lager.

Om länken inte visar någon uppdatering inom flera dagar, vänligen kontakta vår kundtjänst för att hjälpa dig med statusen på leveransen.