Hur gör jag ett byte?

• Om du önskar byta en eller flera av dina mottagna varor mot någon annan kan du enkelt göra det genom våran returportal som du hittar här och välj sedan returorsak.

Skärmavbild 2023-11-01 kl. 14.48.37.png

(Observera att det här bara är en bild av symbolen och att den inte kan tryckas in i artikeln)

Du kommer sedan få välja ifall du vill byta eller endast returnera din produkt. Vill du göra ett byte så väljer du vilken produkt du önskar byta till.

Skärmavbild 2023-11-01 kl. 14.50.06.png

(Observera att det här bara är en bild av symbolen och att den inte kan tryckas in i artikeln)

Har du handlat under en 2 för 1 kampanj eller i vår 2 för 1 archive behöver du använda nedan returorsak samt nämna i kommentarsfältet vilken produkt du önskar i utbyte så skickar vi ut det nya paret till dig.

OBS! Glasögonen som du vill byta ut måste vara i samma skick som när du mottog dem.