Vilka typer av glasögon säljer ni?

• Läsglasögon
    Läsglasögon är till för dem som får problem med synen, vanligtvis efter 40 års ålder. De är utformade för dem som bara behöver se på ett enda avstånd.

Glasögon för blått ljus
    Våra glasögon för blått ljus - med eller utan styrka - har en extra beläggning som skyddar mot skadligt blått ljus från skärmar och bärs bäst framför din smartphone, surfplatta, TV eller dator.

Solglasögon
    Våra solglasögon erbjuder UV 400-skydd för att skydda dina ögon och din hud från skadliga ultravioletta strålar. Det innebär att de blockerar både UVA- och UVB-strålar.

Solglasögon med styrka
    Våra solglasögon är både snygga och funktionella eftersom de har en lässtyrka i linsen så att du kan använda dem för att läsa i solen och skydda dina ögon från UV-ljus.